maanantai 17. joulukuuta 2012

Punainen "ääksipööksi"

Seuraavana operaationa oli tehdä sitten pienimmälle punainen äätsipööksi. =) Hän on ihan hulluna noin sanotusti näihin lintuihin. Kaupoissa saa ihanat hepulikalatushöpötys kohtaukset ku näkee noita ja sen jälkeen kun ei saa, alkaa muuten vain hepulikohtaus. =)
Nyt on kuitenkin oma pöötsi jota jo kanteli mukanaan ennen kuin lintu sai nokan paikalleen. (en ollut kerinnyt hankkia keltaista villalankaa)

Ohjeessa jälleen oli vain töyhtö ja nokka, linnun lisäksi virkattuna mutta itse ajattelin tehdä kaiken virkkaamalla jos tämäkin sitten kestäisi riepottelua paremmin. Virkkasin siis myös pyrstön, silmät ja kulmatkin. Haasteena on se, etten todellakaan ole virkannut aikaisemmin, ennen possua ja koulussa mitä ehkä olen virkannut (vaikken muista virkanneeni), joten en tiedä miten erimallisia juttuja tehdään. Kuitenkin tämä on valmis nyt. Ja oppia ikä kaikki!2 kommenttia:

  1. Vau! Ei uskoisi, ettet ole aiemmin virkannut! Antaa toivoa itelle! ;)

    VastaaPoista
  2. =) Kiva jos antaa toivoa =) ja jos vain suinkin innnostaa niin kokeile ihmeessä. Netistä löytyy jonkin verran ohjeita, ellet sitten osaa jo perussilmukoita. Mä en viellä oo opetellu ku ihan ks ja ja tietty ketjusilmukkaa. =D Just yöllä ku pienin oksennustaudissa ja siivoilin hänen oksennuksiaan mietin että seuraavaks kunhan pöötsit kaikille lapsille on tehtynä, kokeilen virkata pienen kassin pojalle ku hän niin tykkäisi kasseista mutta hänellä ei yhtään ole. Tosin, se saa nähä osaanko tehdä mitä päässä pyörii. =)

    VastaaPoista