perjantai 12. lokakuuta 2012

Peruspaitoja

Monta päivää, tai sanoisinko että viikkoa, on ollut melko turhauttavaa mennä pojan vaatekaapille ettimään vaatteita pienen ylle, kun siellä on enää maannut pari hupaisaa bodya taikka pitkähihaista vähän paksumpaa, mutta rehdit trikoo paidat ovat puuttuneet täysin. Eilen sitten mies tarjosi minulle mahdollisuuden ompelemiselle ja ompelinhan minä. Äkkiä kankaat esille, mitta käteen ja mitoin pojan, vanha tytön paita ja tadam, kaavat oli valmiina. Nopeasti leikoin ensimmäisen ja kokeilin et tulee sopiva, sen jälkeen loput ja sain kuin sainkin valmiiksi nuo siinä ajassa kun mies otti pienimmät räkäset ja yskäset kaverit mukaansa ja lähti heidän kanssaan kauppaan ja postiin.

Kankaat siis trikoota, kaikki "saatuja" kaksi voittokangasta arvonnasta ja yksi palkaksi kun ompelin pipon eräälle pikkuiselle herralle. ;) Hihat sitten palalaatikosta. Koko paidoissa noin 92, eli vähän reilut hihat viellä, mutta resorit pitänee kädet näkyvillä leikeissä. 


Kuvat otettu puhelimella, eli taso ei välttämättä niin kovin hyvä, mutta kameran kanssa minulla ollut pidemmän aikaa koneelle siirtämisessä, joten nyt sitten nämä hommat tehdään nämä hommat. =)


Ja tämän vihreän paidan väritys on ihanan tumman vihreä mutta kamera tahtoo vääristää tuon sävyn. Oih, jonnekin sitten jäi kuvasta pois se ihanan ihana vihreä. =/

2 kommenttia:

  1. Heippa! Kivan näköisiä omepluksia sinulla! Taisin olla eka rekisteröitynyt lukija. =)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kommentista, ne ovat aina kivoja ja tervetuloa lukijaksi. =) Ihan ensimmäinen taisit joo olla, toivottavasti joukkoon eksyy viellä jokunen muukin lukija.

    VastaaPoista