perjantai 2. marraskuuta 2012

"Korvapipoja"

Tänään taas sain hetken aikaa ja kun olen huomannut että meillä pipot tekevät ihmeellisiä katoamistemppuja, eivätkä palaa...oli selvää mitä tekisin. Eskarilaiselle joka tuolla kohta pimeässä kököttää bussia odottelemassa aamuisin, päätin tehdä heijastimella olevan lakin, kappas, siittä tulikin liian pieni ja meni pikku siskolle, tosin näiden päissä ei paljon ole koko eroa mutta kuitenkin, istui ku nakutettu pienemmälle neidille ja isommalle tein sitten perässä toisen.

Päällinen on tähtivelouria jonka siskoni minulle oli ostanut kangaskaupasta jossa hän yleensä ilmeisesti paljon pyörähtelee. Eskarilainen sai itse valita päällikankaan. Sisälle tuli ihanan pehmoinen fleece jota aikanaan käytin kestovaippojen sisukseksi...aplikointiin laitettu velour on kirppikseltä, ja heijastin osuus purettu mieheni vanhoista työvaatteista. Eli ei kaikkea kannata nakata pois ;) Taas kyselinkin mieheltä oiskos rikkinäisiä takkeja hällä tai hänen työmiehillään.... =D

Pojan lakin sisus on fleeceä jota hamstarin jyskistä kerran halvalla. =) Ja päälinen metsolasta ostettua velouria silloin kun nuorin oli vauva. Hälle tuosta valmistui aikanaan ihanan ihana haalaripuku, joka lähti meidän käytön jälkeen kiertoon melkein uuden veroisena. =)
Pojan lakkiin halusin kokeilla vähän erinlaista mallia, ajattelin että saisin vähän "korvia" siihen ja ihan kivan näköinen olikin sitten pienen miehen päässä, vaikkei ehkä muutoin näyttänyt niin hyvältä.
Kylläpäs tuntui haasteelliselta pitkästä aikaa aplikointi noinkin yksinkertaisessa jutussa. ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti